Galerija Bel Art izlagala je na međunarodnom sajmu umetnosti Art Market u Balna centru u Budimpešti koji se održavao od 19. do 22. oktobra. Ovaj sajam predstavlja vodeću međunarodnu manifestaciju te vrste u Istočnoj Evropi. Galerija Bel Art je predstavila radove Edite Kadirić, Jelene Đurić i Ljubomira Vučinića.

Edita Kadirić (Banja Luka, 1976) diplomirala je na odseku za grafiku Akademije umetnosti u Novom Sadu 1997, a prvi nivo postdiplomskih studija završila je dve godine kasnije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Na Univerzitetu u Barseloni pohađala je master studije iz oblasti intermedija u umetnosti 2014. i 2015. Samostalno izlaže od 1995. u Srbiji, Mađarskoj, Portugaliji i Nemačkoj, a na kolektivnim izložbama u Srbiji, Nemačkoj, Španiji i Francuskoj. Dobila je brojne domaće i internacionalne nagrade: najbolji student generacije Akademije umetnosti u Novom Sadu (1997), Nagradu „Dr Ferenc Bodrogvari“ u Subotici (1997), nagradu Bijenala studentskog crteža Univerziteta umetnosti u Beogradu (2005), rezident Cité International des Arts u Parizu (2006, 2007), rezident Prodart u Barseloni (2015), Prvu nagradu IX Bijenala umetnosti Ruidebitlles u Barseloni (2016), rezident Draw International u Kaulusu (2018). Njena dela nalaze se u brojnim privatnim i javnim kolekcijama u Srbiji i inostranstvu. 

Jelena Đurić (Niš,1978) diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na smeru slikarstvo, u klasi prof. Milana Blanuše, a 2005. magistrirala je kod istog profesora. Imala je niz samostalnih i kolektivnih izložbi. Od 2004. članica je SULUV-a, a od 2005. ULUS-a.

Ljubomir Vučinić (1956) završio je osnovne i magistarske studije grafike na Akademiji umetnosti u Novom Sadu sa temom OTPOR-OTISAK, mentor prof. Živko Đak, i grafičkom mapom ZBIJENO /temom iz vizuelne kulture kod prof. Koste Bogdanovića. Od 2005. bavi se pedagoškim radom na istoj instituciji u zvanju profesora za oblast crtež. Zastupljen je na selektovanim i kustoskim izložbama koje prezentuju savremenu likovnu scenu Srbije u zemlji i inostranstvu, učesnik je u relevantnim nacionalnim projektima, nagrađivan je nacionalnim nagradama i priznanjima za autentičan doprinos likovnoj umetnosti. Njegovi radovi se nalaze u značajnim zbirkama i kolekcijama od javnog značaja u zemlji i inostranstvu.