U četvrtak, 5. maja 2016. godine, u okviru međunarodnog umetničkog projekta Interakcije, koji je inicirala galerija Bel Art 2010. godine u saradnji sa Austrijskom ambasadom u Beogradu, otvorena je u Ljubljani u galeriji Janeza Boljke izložba austrijske umetnice Stephanie Grünberger (Yas Berg) i umetnice iz Srbije Marine Popović Vojvodić. Kustoskinja izložbe  je Martina Koja. Izložba je otvorena do 30. maja.

Marina Popović Vojvodić je rođena 1976. godine u Beogradu. Magistrirala je slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 2000. godine u klasi prof. Milana Blanuše. Od 2004. godine radi kao asistent na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, Interdisciplinarne doktorske studije na grupi za teoriju umetnosti i medija Univerziteta umetnosti u Beogradu završava 2009. godine. Učestvovala je na brojnim likovnim kolonijama i grupnim i individualnim izložbama u zemlјi i inostranstvu. Dobitnica je nagrade za asamblaž – 3. međunarodna izložba “Kolaža i Asamblaža” Memorijal Jovan Marković Kameni.

Stephanie Grünberger (Yas Berg) je rođena 1981. godine u Klagenfurtu (Austrija). Studirala istoriju umetnosti na Univerzitetu u Beču. Pohađala časove plesa, glume, muzike i pevanja. Bavi se slikarstvom, žurnalistikom, pozorištem. 2001. godine učestvovala u međunarodnoj letnjoj umetničkoj akademiji u Salcburgu. 2008. godine diplomirala je pozorišnu, filmsku umetnost  i medije na Univerzitetu u Beču. Učestvovala na brojnim likovnim kolonijama i izložbama u Austriji. Potiče iz srpske plemićke porodice Stratimirović.